Cum activez roaming digi – ghid complet


Cum Activez Roaming Digi – Ghid Complet


Bine ați venit la ghidul nostru complet despre cum să activați roamingul pe serviciul Digi Mobil. Vom răspunde la întrebările cheie pe care le-ați putea avea cu privire la activarea și utilizarea serviciului de roaming Digi Mobil.

less

Cum se activează roamingul la Digi?

Activarea roamingului pe Digi Mobil este un proces simplu. Iată pașii de urmat:

 1. Mergeți pe site-ul oficial al Digi Mobil și autentificați-vă în contul dumneavoastră.
 2. Navigați la secțiunea „Setări” sau „Roaming” din contul dumneavoastră.
 3. Aici, veți găsi opțiunea de activare a roamingului. Apăsați pe această opțiune.
 4. Urmăriți instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza procesul de activare. Este posibil să vi se solicite să confirmați prin SMS sau să introduceți un cod de activare.

Una dintre cele mai importante lucruri de reținut este că activarea roamingului pe Digi Mobil este gratuită, iar costurile de utilizare în străinătate depind de pachetul dumneavoastră actual de servicii.

Cum activez Roaming Digi?

Dacă sunteți într-o altă țară și doriți să activați roamingul pe telefonul dumneavoastră Digi Mobil, urmați acești pași:

 1. Asigurați-vă că telefonul dumneavoastră are roamingul activat în setările sale. Acest lucru este în general activat implicit, dar puteți verifica în „Setări” sau „Rețea”.
 2. Atunci când ajungeți în străinătate, telefonul dumneavoastră Digi Mobil se va conecta automat la o rețea parteneră.
 3. Puteți începe să utilizați date mobile, să efectuați apeluri și să trimiteți mesaje text așa cum ați face în țara dumneavoastră de origine.

De ce nu merg datele mobile Digi în străinătate?

Dacă aveți probleme cu datele mobile Digi în timpul călătoriei în străinătate, există câțiva pași pe care îi puteți urma pentru a remedia situația:

 1. Verificați dacă aveți roamingul activat pe telefon.
 2. Asigurați-vă că sunteți conectat la o rețea parteneră Digi Mobil. Verificați setările rețelei.
 3. Verificați dacă aveți un pachet de date activ și suficient pentru utilizare în străinătate.
 4. În cazul în care aveți probleme persistente, contactați serviciul de asistență a clienților Digi Mobil pentru ajutor suplimentar.

Întrebări frecvente (FAQs)

Care sunt tarifele pentru roamingul Digi?

Tarifele pentru roamingul Digi depind de pachetul dumneavoastră de servicii. Pentru a afla tarifele exacte, consultați site-ul oficial Digi Mobil sau contactați serviciul de asistență a clienților.

Este roamingul Digi activat automat?

Roamingul Digi Mobil este activat implicit, dar puteți verifica și gestiona setările de roaming din contul dumneavoastră online sau de pe telefonul dumneavoastră.

Cu ce rețele partenere se leagă Digi Mobil în străinătate?

Digi Mobil are parteneriate cu numeroase rețele din diferite țări. Pentru a afla cu ce rețea se va conecta telefonul dumneavoastră într-o anumită țară, puteți verifica acest lucru din contul dumneavoastră online sau puteți contacta serviciul de asistență a clienților Digi Mobil.

Cum pot afla câtă utilizare de date am disponibilă în străinătate?

Pentru a verifica câtă utilizare de date aveți disponibilă în străinătate, puteți accesa contul dumneavoastră online Digi Mobil sau puteți trimite un SMS cu textul „BALANTA” la numărul de asistență specificat pentru serviciul de roaming.

Concluzie

Acum că știți cum să activați roamingul la Digi Mobil și cum să utilizați serviciul în străinătate, puteți călători cu încredere știind că sunteți conectat la serviciul de telefonie mobilă de calitate oferit de Digi Mobil, indiferent de destinația dumneavoastră.Vezi și:

Grigore

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Grigore

Lasă un comentariu